Нашият екип.

През декември 2016 г., Даниела полага основите на първата компанията за Инфлуенс Маркетиг в България. За 1 година успява както да популаризира ползите от препоръката „от уста на уста“, така и да проведе над 15 успешни кампании с водещи брандове.

През Май 2017, компанията разширява дейността си под ново име „2Д Инфлуенс“, където основни съдружници са Даниела и Добромира.

2Д Инфлуенс надгражда Инфлуенс Маркетинга с инструменти за анализ на аудиторията, развитие на инфлуенсъри и хаштаг колектори за всякакви кампании.

Името.

Името на компанията е комбинация от първите букви в имената на собственичките и целта който компанията си е поставила – да въздейства!

Мотото.

Мотото на компанията кореспондира с духа, стила и характера на 2Д: „Защо да се впишеш, като можеш да се отличиш!“

Културата.

Воля за победа, упоритост в постигането на амбициозни цели и гъвкавост да се намират нови пътища както в криейтивите, така и в предлаганите услуги.

Даниела Ничева

Управляващ Партньор, Криейтив

Нейният опит допринася и продължава да формира нашата динамична творческа визия за всеки един бранд и клиент.

Десислава Загорова

Управляващ Партньор, Client Success

Десислава Загорова ще надгради екипа за работа с ключови клиенти, взаимоотношения с агенции и водещи инфлуенсърски профили.

Добромира Маринчева

Управляващ Партньор

Годините търговски опит, страстта за съвременните поведенчески модели за покупка и амбицията да покорява нови светове надграждат портфолиото на компанията с нови услуги, пазари и проекти.

Ели Димитрова

Арт Директор, Графичен Дизайн

Водена от убеждението си, че малките детайли правят голямата разлика, създава открояващи се визии с характер и послание.

Петя Демиревска

Мениджър Мрежа Инфлуенсъри

С умението си да управлява промяната гарантира успешни кампании, следващи стратегията на бранда.

Виктор Сираков

Мениджър Социални Медии

Съчетанието от енергия, последователност и умения в социалните мрежи гарантира качествена кампания от началото до края, включително анализи и следващи стъпки.